Det närmar sig!

Vårt arbete för att kunna integrera några av alla de tusentals människor som kommer till Sverige börjar ta form. Vi har dragit igång ett antal arbetsgrupper och som jag tidigare nämnt ansvarar jag för kommunikationsgruppen och vi meckar för närvarande med vår plan. Vi har möte igen imorgon.

En av de andra viktiga grupperna är Bostadsgruppen. Det är dessa som ska få tag i gäststugor, hus och rum som vi sedan kan teckna avtal med kommunen och hyra ut till exempelvis barnfamilj från Syrien. Vi kommer inom kort börja “annonsera” för att få in bostäder från privatpersoner. Eftersom vi inte har några resurser än i form av finansiering rör sig annonseringen av egna inlägg på facebook och mun till mun-metoden mm. 🙂 Men det ska nog gå bra, många vill verkligen göra någon form av insats.

Har Du gjort något för att hjälpa till under denna flyktingkris? Vad? Har du tips vad vi kan göra?

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *